Onze winkel

OuderZorgwinkel

Van Speijkstraat 2
2202GK Noordwijk
Zuid-Holland
info@ouderzorgwinkel.nl
071 36 19 102

 

Openingstijden

dins- t/m zaterdag
10.00-17.00 uur

zondag
13.00-17.00 uur

 

KVK: 64703916
BTW: NL002 207 069 B15
AGB-Code: 76-088088

Op 11 november 2011 opende Ouderenwinkel Noordwijk de deur om voor iedereen die het nodig heeft of wenst hulpmiddelen te bieden voor een betaalbare prijs maar wel een goede kwaliteit en daarom is de Ouderenwinkel een plek waar de beste hulpmiddelen samenkomen met een deskundig advies. Het assortiment varieert van wandelstokken tot rolstoelen van bloeddrukmeters tot warmtedekens producten voor dagelijks gebruik tot een hulpmiddel voor de badkamer, woonkamer of slaapkamer.De sleutelwoorden bij ons zijn “Kwaliteitbetrouwbaarheid en aandacht”.

Het is soms lastig om voor u de best passende rollator te vinden. Of wellicht bent u op zoek naar een sta-op stoel en weet u niet wat u exact nodig heeft. Vanuit Ouderenwinkel helpen we u hier graag mee. Het is ons doel om u zo gericht mogelijk te helpen zodat u het best passende product voor u vindt.

Omdat wij een zeer uitgebreid assortiment hebben zijn we in staat om op basis van uw wensen dat product te vinden wat u nodig heeft. Ook als u niet in de conditie bent om langs te komen willen wij u alsnog zo gericht mogelijk helpen. Neemt u met ons contact op en we bespreken de mogelijkheid om bij u langs te komen.

Dus bent u op zoek naar een rollator en weet u niet exact wat het beste is voor u. Of heeft u toch vragen over een ander product , kom dan gerust bij ons langs.

Wij zijn er voor u om het gemakkelijker te maken!